•  
  • Valutaer:

Shipping & Returns

Returpolitik
Læs venligst disse politikker grundigt, inden du afgiver din bestilling. Fordi, det er en lige aftale med dig og vores butik, vi håber du kan få en god oplevelse i vores butik. Nu kan du se de politikker nedenfor:
Vi tilbyder en 7-dages returret og udveksling garanti på alle produkter. Hvis du ønsker at returnere eller bytte en vare, bedes du kontakte os på forhånd for yderligere instruktioner. Vi beklager, at forsendelsesomkostninger refunderes ikke.
For Returns
Hvis du ønsker at returnere dine varer, bedes du underrette os først med angivelse af årsag og ordrenummer for tilbagevenden inden for 7 dage efter modtagelsen. Din feedback er meget vigtig for os. Alle elementer skal sendes tilbage komplet med original emballage. Alle pakker skal sendes via en sporbar metode. Vi er ikke ansvarlige for pakker tabt i transit. Vær opmærksom på, at de oprindelige forsendelsesomkostninger refunderes. Så kontakt os med alle dine spørgsmål og bekymringer, inden du afgiver ordren.
For Udveksling
Elementer skal returneres inden 7 dage efter levering og kunden er ansvarlig for alle forsendelsesomkostninger forårsaget af hele udveksling processen. Alle elementer kan kun udveksle for lige pris udskiftning, skal du være opmærksom på, at vi vil udstede udskiftninger efter dit afkast er blevet modtaget.
Annullering af din ordre
Hvis du har afgivet en ordre og gerne vil annullere det senere, bedes du kontakte vores kundeservice repræsentant så snart som muligt. Men hvis din ordre er blevet afsendt, vil vi har ingen måde at annullere den.
For Tilbagebetaling
Restitutioner vil blive arrangeret, så snart vi modtager og kontrollere de returnerede produkter. Hvis du er skyldes en restitution for engangsemballage poster, vil en tilbagebetaling blive udstedt, når du kontakter os om dit produkt problem. Når der indgives restitution, kan du forvente at modtage den inden 15-25 arbejdsdage, da det tager lidt tid for kreditkortselskab og banken til at behandle restitutionen.
Hvis dine spørgsmål ikke opfylder returpolitik, så kontakt os.
Tilbage